Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Archos: houten magazijnrekken van topkwaliteit

Archos-rekken zijn vooral bekend onder hun oude naam: Bruynzeel. Gelukkig veranderde alleen de naam, de magazijnrekken zijn nog altijd van dezelfde kwaliteit. Met houten rekken van Archos profiteert u van betaalbare rekken met een grote draagkracht, die u bovendien eenvoudig en snel monteert. Het Scandinavische vurenhout staat garant voor een duurzaam houten rek.

Elke opstelling die u wilt met Bruynzeel/Archos

Houten rekken van Bruynzeel/Archos deelt u in zoals u dat wilt, zodat u de beschikbare ruimte optimaal gebruikt. Er zijn talloze accessoires waarmee u het houten rek maakt dat u nodig hebt, zoals legplanken, beugels en schoren. Bovendien kunt u Archos-rekken onbeperkt uitbreiden.

Legplanken van vurenhout en/of hardboard

Bruynzeel/Archos heeft standaard twee soorten legplanken met een groot draagvermogen:

  • Vurenhouten legplanken zijn aan de onderkant voorzien van een metalen hoeklijn en worden opgehangen in speciale metalen beugels. Deze legplanken kunt u voor een extra stevige verbinding aan de staanders van uw Bruynzeel- of Archos-rek vastschroeven.
  • Sandwichlegplanken bestaan uit een vurenhouten raamwerk met aan de boven- en onderzijde een hardboard. De plaat is stevig en gemakkelijk stofvrij te houden. Daarom wordt de sandwichlegplank veel gebruikt voor archieven en linnenkamers.

Flexibel door verscheidenheid aan afmetingen

De staanders van de Bruynzeel/Archos-rekken zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • hoogte: 208 cm, 226 cm en 262 cm
  • diepte: 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm

De legplanken (zowel sandwich als massief) zijn er in de volgende maten:

  • breedte: 90 cm, 100 cm en 120 cm
  • diepte: 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm

Een houten Bruynzeel- of Archos-rek in huis

De houten rekken uit de Archos-serie worden ook regelmatig door particulieren besteld. Want door de fraaie afwerking zijn Bruynzeel/Archos-rekken ook mooi als boekenkast of wijnrek. Kortom, de houten rekken zijn geschikt voor alle denkbare toepassingen.

Configureer uw Bruynzeel- of Archos-rek online

Rekkenspecialist maakt het u gemakkelijk. U stelt uw houten Archos-rek zelf samen op onze website. U combineert de verschillende elementen en bepaalt zelf de indeling. Zo ziet u ook meteen wat uw Bruynzeel- of Archos-rek kost. Wilt u het proberen? Configureer uw Archos-rek en bestel het vandaag nog!

Daarom ...
Houtenrekken
Specialist.be
Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 7845