Bestelt u op werkdagen voor 17.30 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

03 303 7845

E-mail ons

Opbergrekken bestellen? Een slimme keuze!

Opbergrekken online kopen

Opbergruimte heeft u nooit genoeg. Of het nu voor uw garage, berging, keuken, kelder of camper is: een opbergrek zorgt ervoor dat u alles netjes kan opbergen en snel en gemakkelijk terugvindt. Opbergrekken worden voor allerhande spullen gebruikt: denk maar aan flessen, schoenen, dvd’s, groenten, gereedschap, kleding, enzovoort.

Dankzij de Rekkenspecialist heeft u een uitgebreide keuze aan opbergrekken en kan u uw opbergrek heel eenvoudig online bestellen.

Opbergrekken in hout

Mag uw opbergrek net iets mooier zijn? Dan zijn de vurenhouten opbergrekken van de Houtenrekkenspecialist beslist een goed idee. Horecazaken gebruiken ze bijvoorbeeld vaak om hun wijnen of voorraad op te slaan. Kantoor voor het opslaan van archief.

Opbergrekken in kunststof

Naast hout, kan u ook kiezen voor PVC als afwerking voor uw opbergrek. Kunststofrekken worden gekozen voor minder zware artikelen, zoals schoenen en kleding.

Metalen opbergrekken

Zoekt u een opbergrek voor zwaardere producten, dan is een metalen opbergrek beter geschikt. Onze opbergrekken in metaal hebben een draagvermogen van maar liefst 450 kg per niveau. Dat is al heel wat! Dozen vol boeken of tuingereedschap beginnen snel zwaar te wegen. Dan zijn zulke rekken ideaal en bent u zeker dat alles veilig wordt bewaard.

Opbergrekken op maat

Voortaan hoeft u uw opbergrek niet meer bij Gamma, Ikea, Makro of Brico te kopen. Want hier maken wij uw opbergrek op maat. Met behulp van de handige configurator bepaalt u gewoon zélf hoe uw ideale rek eruitziet.

U selecteert het type rek dat het best aan uw wensen beantwoordt. Vervolgens duidt u de juiste afmetingen aan en voegt u eventuele accessoires toe. Zodra u alles heeft geselecteerd, ziet u meteen de prijs van uw opbergrek.

Op 1 2 3 geleverd én gemonteerd

Zodra u uw bestelling online of telefonisch heeft geplaatst, doen wij er alles aan om zo snel mogelijk te leveren. Ziet u op tegen de montage? Bent u niet zo handig? Of heeft u gewoon geen tijd? Dan doen onze vaklui dat graag voor u. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de plek aanduiden waar uw rek gemonteerd mag worden.

Wil u graag advies op maat voordat u bestelt? Neem gerust contact op.

 

Daarom ...
Houtenrekken
Specialist.be


  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
03 303 7845